Gebakken vis met remouladesaus

400 g verse witvisfilets (kabeljauw) 50 g bloem 2 eieren, losgeklopt 8 beschuiten, fijngemalen 2 el boter 2 el Brassica…

Worteltjes uit de oven

1 bos wortelen 2 el salie 2 el tijm Peper en zout uit de molen 3 el Brassica Bak &…

Geroosterde broccoli met champignons

450 g broccoli, gewassen en in roosjes gesneden 225 g oesterzwammen, schoongemaakt en gehalveerd 2 el Brassica Bak & Braad…

Romige Champignonsaus

Gebruik het braadvocht van het vlees en voeg hier een scheutje Brassica aan toe. 250 g champignons 1 knoflookteentjes, fijngeperst…

Hollandse Mayonaise

250 ml Brassica Veelzijdig/Classic 2 eidooiers 1,5 el Hollandse mosterd 2 el witte wijn azijn of citroensap Peper en zout…

Remouladesaus

250 ml Hollandse Mayonaise 1 el Hollandse mosterd 1 el augurken, fijngehakt 1/2 el kappertjes, uitgelekt, gespoeld en fijngehakt 1…