Hollandse Stoofgroenten

1 winterpeen 1 pastinaak 2 grote aardappels 1 bosje radijs 1 rode ui 1 bosje waterkers 5 takjes tijm 1…

Hollandse Viskoekjes met komkommer-dillesalsa

150 g kruimige aardappelen, geschild en in stukjes 200 g gare vis, bijvoorbeeld kabeljauw 1 ei 1 el melk 3-4…

Gebakken vis met remouladesaus

400 g verse witvisfilets (kabeljauw) 50 g bloem 2 eieren, losgeklopt 8 beschuiten, fijngemalen 2 el boter 2 el Brassica…

Worteltjes uit de oven

1 bos wortelen 2 el salie 2 el tijm Peper en zout uit de molen 3 el Brassica Bak &…

Geroosterde broccoli met champignons

450 g broccoli, gewassen en in roosjes gesneden 225 g oesterzwammen, schoongemaakt en gehalveerd 2 el Brassica Bak & Braad…

Romige Champignonsaus

Gebruik het braadvocht van het vlees en voeg hier een scheutje Brassica aan toe. 250 g champignons 1 knoflookteentjes, fijngeperst…