06 – 11 25 47 41
info@brassicaolie.nl
Instagram
LinkedIn
Facebook
Brassica
Een kwestie van smaak
Assortiment
Supermarkt
Speciaalzaak/Horeca
Over Brassica
Gezond
Smaak
Regionaal
Recepten
Blog
FAQ
Contact
Recepten
Home
Recepten
Romige Champignonsaus
Gebruik het braadvocht van het vlees en voeg hier een scheutje Brassica aan toe. 250 g champignons 1 knoflookteentjes, fijngeperst…
Hollandse Mayonaise
250 ml Brassica Veelzijdig/Classic 2 eidooiers 1,5 el Hollandse mosterd 2 el witte wijn azijn of citroensap Peper en zout…
Remouladesaus
250 ml Hollandse Mayonaise 1 el Hollandse mosterd 1 el augurken, fijngehakt 1/2 el kappertjes, uitgelekt, gespoeld en fijngehakt 1…
Honing Mosterdsaus
2 el Hollandse Mayonaise 2 el Hollandse Mosterd 2 el honing 1/2 el witte wijn azijn gerookte paprikapoeder witte peper…
Komkommer-Dillesalsa
1/4 komkommer, in zeer kleine blokjes gesneden 1/2 rode ui, zeer fijngesneden Peper en zout 1 el witte wijnazijn 2…
Oud Hollandse Jus
2 el Brassica Bak & Braad of braadvocht 1 ui fijngesneden 1/2 el tomatenpuree 1/2 el Hollandse mosterd 100 ml…
1
…
6
7
8
×
×
Assortiment
Supermarkt
Speciaalzaak/Horeca
Over Brassica
Gezond
Smaak
Regionaal
Recepten
Blog
FAQ
Contact