Gegrilde wortelen met frisse yoghurtsaus

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de wortelen, was ze en snijd ze door in de lengte. Besprenkel de wortelen met olie en bestrooi met peper en grof zeezout.

Salade met romige burrata en rauwe ham

Rooster de pijnboompitten (zonder olie) in een warme pan. Was de sla en verdeel dit over de borden

Burrata salade

Was de sla en leg deze op een bord. Was de tomaatjes en snijd deze door de helft. Snijd de basilicum fijn, meng dit met de tomaatjes met de balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.

Pasta met garnalen

Dep de zalm droog en breng op smaak met verse peper en grove zeezout. Voor een frisse smaak kun je wat vers limoensap over de zalm sprenkelen.

Bruschetta

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Snijd de ciabatta in plakken en smeer deze in met olie. Bak de plakken brood in ongeveer 10 minuten krokant.

Ribeye

Haal de ribeye 45 minuten voordat je gaat bakken uit de koeling. Op deze manier kan hij op kamertemperatuur komen.