3 Goede redenen om voor BRASSICA te kiezen

3 Goede redenen om voor Brassica te kiezen

1. Betaalbaar

Brassica koolzaadolie is van topkwaliteit door de koude én eerste persing uit de kern van de koolzaad. Met een hele milde, nootachtige smaak heel toegankelijk en puur voor heel veel verschillende toepassingen en recepten!

Brassica koolzaadolie is goedkoper is dan de meeste keukenoliesoorten van dezelfde hoge kwaliteit. U kunt het dus met een gerust hart elke dag gebruiken. In warme én koude gerechten.

Onze drie productvariaties bieden voor ieder wat wils!

– Onze Brassica Warm & Koud is heel goed te gebruiken in zowel warme en koude gerechten als sauzen, dressings en om mee te koken en te bakken!

Liever wokken, bakken, braden of frituren met hoge temperaturen?
– Dan is onze Brassica Bak & Braad heel geschikt.

– Onze Brassica Koken & Bakken heeft een subtiele botersmaak door de toevoeging van een plantaardig extract. Heerlijk om mee te roerbakken of om mee te garneren!

Neem ook eens een kijkje op onze receptenpagina voor nog meer inspiratie!

Brassica koolzaadolie. Een kwestie van smaak!

2. Uit de regio, dus duurzaam

Brassica koolzaadolie is de enige keukenolie uit de regio en word wel eens de olijfolie van het noorden genoemd. De olie legt, in tegenstelling tot bijv. kokospalmolie of olijfolie, minder kilometers, foodmiles,  af voordat het in de winkel staat. Brassica is daarmee beter voor het milieu en een duurzame keuze voor uw bewuste leefstijl. U steunt hiermee ook de 120 trotse Nederlandse koolzaadtelers van de coöperatie Colzaco, die bewust voor dit gewas hebben gekozen.

3. Koolzaadolie is supergezond

Brassica koolzaad kernolie is erg gezond. Het bevat o.a. veel Omega 3 en Omega 6 vetzuren, in de juiste verhouding (1 : 2). Fabrikanten van mayonaise, fritessaus en vloeibare bakproducten, voegen maar wat graag een scheutje koolzaadolie aan hun product toe, vanwege de goede gezondheidseigenschappen van koolzaadolie.

Delen: