3 Goede redenen om voor BRASSICA te kiezen

3 Goede redenen om voor BRASSICA te kiezen

1. BRASSICA is betaalbaar

BRASSICA koolzaadolie is goedkoper is dan de meeste keukenoliesoorten van dezelfde hoge kwaliteit. U kunt het dus met een gerust hart elke dag gebruiken. In warme én koude gerechten.
Kies ‘ BRASSICA Bak & Braad’ als u iets wilt bakken, braden of wokken. Bak & Braad is speciaal samengesteld voor langdurige verhitting en spat niet. De smaak van Bak & Braad is heel neutraal en mild.
Gebruik ‘ BRASSICA Puur’ voor koude gerechten of gerechten die maar kort verhit hoeven te worden. Puur heeft een lichte, nootachtige smaak, die goed tot zijn recht komt in bijvoorbeeld sladressings.

2. Van Hollandse bodem, dus duurzaam

BRASSICA koolzaadolie is de enige keukenolie van Hollandse bodem. De olie legt, in tegenstelling tot bijv. kokospalmolie, minder kilometers af voordat het in Nederland in de winkel staat. BRASSICA is daarmee beter voor het milieu en een duurzame keuze als u bewust wilt leven. U steunt hiermee ook de 120 Nederlandse telers, die bewust voor dit gewas hebben gekozen.

3. Koolzaadolie is supergezond

BRASSICA koolzaadolie is erg gezond. Het bevat o.a. veel Omega 3 en Omega 6 vetzuren, in exact de juiste verhouding (1 : 2). Fabrikanten van mayonaise, fritessaus en vloeibare bakproducten, voegen maar wat graag een scheutje koolzaadolie aan hun product toe, vanwege de goede gezondheidseigenschappen van koolzaadolie.

Delen:

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*