Carpaccio maaltijdsalade

Rooster de pijnboompitjes in een hete pan zonder olie. Doe de sla in een kom met de Brassica Koud&Warm, Balsamico azijn en het peper en zout.

Herfstgroente uit de oven

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de peen, pastinaak en aardappels en snijd deze in grove stukken. Pel ook de sjalot en knoflook en snijd deze ook in grove stukken.

Brownies

Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een steelpan met water op. Doe de koolzaadolie en pure chocolade in een hittebestendige kom en verwarm au bain-marie boven het pannetje met water.

Pompoensoep

Schil en halveer de pompen en verwijder de zaden met een binnenkant. Snijd in stukken. Snijd ook de ui en knoflook fijn. Verhit de Brassica Koud & Warm in een soeppan en fruit de ui en knoflook.

Zoete aardappelfrietjes

Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil de aardappels en snijd ze in de lengte tot frieten.

Stoofpot rundvlees

Snipper de uien en knoflook fijn en fruit dit in een grote braadpan. Snijd de runderlappen in kleine stukjes en breng op smaak met peper en zout. Bak het vlees aan alle kanten bruin.