1. Meng het gehakt met het ei, paneermeel, peper en zout en kruiden naar smaak. Draai er balletjes van ter grote van een golfbal.
  2. Snijd de ui en de knoflook fijn. Verhit de koolzaadolie in een pan en fruit de ui en knoflook. Bak de gehaktballetjes gaar in dezelfde pan. Voeg de gezeefde tomaten toe en laat zachtjes koken.
  3. Kook de spaghetti beetgaar. Voeg de spaghetti toe aan de tomatensaus en gehaktballetjes. Serveer met verse basilicum en Parmezaanse kaas.

Ingrediënten 

  • 400 gram spaghetti
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • 700 gram gezeefde tomaten
  • 500 gram gehakt
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 1 ei
  • 30 ml Brassica Koolzaadolie (Koud&Warm)
  • 30 gram Parmezaanse kaas

Delen: