• 4 scharrel kippenbouten
  • 2 tl rozemarijnnaalden
  • 600 g aardappelen met schil
  • 600 g verse spinazie
  • 2 el Brassica Bak & Braad
  • Champignonsaus

Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de kippenbouten met Brassica.
Bestrooi ze rondom met de rozemarijn, peper en zout en leg ze in een braadslede. Laat ze midden in de oven in ca. 40 min. gaar worden.
Kook intussen de aardappelen in de schil ca. 10 min. giet ze af en laat ze uitdampen en afkoelen. Snijd ze daarna in partjes. Voeg de aardappelen de laatste 15 minuten bij de kip in de ovenschaal en haal ze even door de olie.
Laat de spinazie in een pan koken en slinken.
Verdeel de kip, aardappeltjes en spinazie over vier grote borden.
Tip: serveer de kippenbouten met een romige champignonsaus

Delen: