Gevulde-paprika-koolzaad-olie
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.Meng het paprikapoeder, de komijn en peper en zout met het gehakt. Snijd de lente ui en de knoflook fijn. Verhit de koolzaadolie en fruit de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak rul. Meng hierna de tomatenpuree erdoorheen. Bak dit 5 minuten mee.
  2. Snijd de paprika’s doormidden. Smeer ze in met een beetje olie en leg ze in een ovenschaal. Schep de paprika’s vol met het gehaktmengsel en strooi hier tot slot de kaas overheen.
  3. Bak de paprika’s in 15 tot 20 minuten in de oven.

Ingrediënten 

  • 4 rode paprika’s
  • 300 gram gehakt
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 1 theelepel komijn
  • Peper en zout
  • 75 gram tomatenpuree
  • 2 eetlepels Brassica Koolzaadolie (Bak&Braad)
  • 2 lenteui
  • 1 teen knoflook
  • 75 gram geraspte kaas of mozzarella

Delen: