• 4 varkens filetlapjes
  • 2 el honing
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 1 el Brassica Bak & Braad
  • 4 grote aardappels
  • 2 el mosterd
  • 4 el zachte boter

Roer de honing, de olie en de tijm door elkaar en bestrijk de karbonades hiermee. Laat dit ca.5 min. intrekken.
Verwarm een pan (liefst anti-aanbak) en bak hierin de karbonades in ca. 15 min. aan beide kanten bruin en gaar.
Prik met een vork wat gaatjes in de aardappelen en wikkel ze in magnetronfolie. Pof ze in 7 min. op vol vermogen in de magnetron.
Roer de mosterd door de zachte boter en serveer de warme aardappelen met de mosterdboter.
Tip: dit gerecht is lekker met sperziebonen of spruitjes.
De aardappels zijn ook heel smeuïg als je ze overgiet met een scheutje Brassica Puur en dan kruid met peper en zout uit de molen.

Delen: