Roseval aardappelen met rozemarijn uit de oven

Ingrediënten
- 1 kilo roseval aardappelen
- 1 takje rozemarijn
- Brassica Classic koolzaadolie
- 1 eetlepel grof zeezout
- 1 teentje knoflook

Bereidingswijze

  • Spoel de ongeschilde aardappels af en snijd ze in vieren.
  • Halveer het knoflookteentje
  • Vet een ovenschaal in met Brassica Classic koolzaadolie 
  • Doe de in stukken gesneden aardappelen in de ovenschaal en giet er Brassica Classic koolzaadolie over
  • Schep dit om zodat alle aardappelen met koolzaadolie zijn bedekt
  • Voeg de rozemarijn en knoflook toe
  • Strooi het grove zeezout er over en schep het geheel even om en zet het in de oven
  • Schep af en toe de aardappelen om in de oven en laat het in ongeveer 45 minuten gaar worden.

Serveertip:
Lekker bij lamsbout, rosbief en rollade.