Pangasiusfilet met noedels

Pangasiusfilet met noedels en brassica koolzaadolie

Ingrediënten

- 4 pangasiusfilets
-
 Brassica Rotisserie
- 1 gele paprika
- 1 stronk paksoi
- 80 gram geroosterde pinda's
- Verstegen World grill Indian mystery kruiden
- Verstegen ketjapsaus 

Bereidingswijze

  • Marineer de pangasiusfilets met ongeveer 50 gram World grill Indian mystery kruiden.
  • Verhit een bakpan en bak hierin de pangasiusfilets met een beetje Brassica Rotisserie goudbruin.
  • Verhit een wokpan met Brassica Rotisserie en wok hierin de gesneden paprika (in reepjes) en paksoi tot ze beetgaar zijn. 
  • Voeg de noedels toe en verwarm deze mee met de groenten.
  • Verwarn in een steelpan een beetje ketjap.
  • Schep wat noedels met groenten op een bord en serveer de pangasiusfilet ernaast.
  • Napeer wat verwarmde ketjapsaus over de filets en strooi er wat geroosterde pinda's overheen. 

Serveertip

Probeer ook eens wat gemalen kokos in plaats van geroosterde pinda's.