Groentetaart met kwark koolzaaddeeg

Ingrediënten
Deeg
- 300 gram meel
- 1½ theelepel bakpoeder
- 150 gram kwark
- 6 eetlepels melk
- 6 eetlepels Brassica Rotisserie
- peper en zout

Beleg
- groenten naar keuze (prei, asperges, wortels, courgette, tomaat, broccoli)
- 150 gram hamblokjes
- 300 gram (slag)room
- 5 eieren
- geraspte kaas
- peper en zout

Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten van het deeg in een kom en meng het tot een zacht deeg. Verdeel dit over een ingevet bakblik. Vul het blik met de groenten en de hamblokjes.
Meng de eieren en room en klop dit door elkaar. Breng op smaak met peper en zout en verdeel het over de groenten. Bestrooi het geheel met kaas en laat het in 25 minuten gaat worden in een op 175 graden voorverwarmde oven.