Biefstuk met rode wijnsaus

Brassica koolzaadolie biefstuk met rode wijnsausIngrediënten:
- 2 eetlepels Brassica Rotisserie
- 4 biefstukken
- Peper en zout

Ingrediënten saus:
- 1 eetlepel Brassica Rotisserie
- 1 kleine ui
- 1 teen knoflook
- 400 ml runderbouillon
- 400 ml rode wijn
- 100 g roomboter (ijskoud)

Bereidingswijze:

  • Verhit Brassica Rotisserie in een koekenpan.
  • Bak het vlees op hoge temperatuur aan beide kanten bruin (rood: 1 à 2 minuten, medium 3-4 minuten, doorbakken 5-6 minuten).
  • Bestrooi het vlees naar smaak met peper en zout.

Bereidingswijze saus:

  • Fruit de gesnipperde ui en met knoflook in een scheutje Brassica Rotisserie op hoog vuur.
  • Voeg bouillon en wijn toe en breng deze aan de kook.
  • Laat de saus 10 minuten inkoken op matig vuur.
  • Snijd de ijskoude boter in klontjes en klop deze in gedeeltes met de garde snel door de saus.
  • Breng de saus op smaak met peper en zout.