Koolzaadolie

Koolzaadolie

Een zuiver product van Nederlandse bodem
Brassica koolzaadolie vindt zijn oorsprong in de prachtige heldergele velden die je vooral ziet in Oost-Nederland. Voor Brassica koolzaadolie zijn de beste koolzaden geselecteerd. Door een eigen en unieke productiewijze wordt alleen de kern van de koolzaden gebruikt. De goede kwaliteit en de lekkere smaak van koolzaad, gecombineerd met het vakmanschap van de teler staan garant voor culinair genieten!

Culinair en gezond genieten
De belangrijkste eigenschappen van koolzaadolie op een rij:

  • Laagste percentage verzadigde vetzuren van alle plantaardige oliën.
  • Bevat veel vitamine A en E.
  • Bevat belangrijke antioxidanten.
  • Van nature zeer rijk aan waardevolle omega 3 vetzuren.
  • Juiste verhouding omega 3 en 6.
  • Hoog gehalte onverzadigde vetzuren.

 

 

Culinaire spijsolie


Brassica koolzaadolie